Rubriky

Budoucnost turnajového hraní

Komentáře

Jsem snad jediny, komu se zda, ze i pres vsechny ty super vysledky, jde magic a organizovane hrani posledni dobou dost z kopce?

0 hlasů

nevím jak se to posunulo za posledních pár měsíců, ale od doby co osekali GP, přestali dělat streamy z GP a místo toho udělali ten pc turnaj, tak se mi to zdá nic moc => není to pro mě už tak zajímavé.
Streamy z turnaje kde proti sobě sedí u PC mě moc nebavili a streamy z Areny mě taky zas tak moc nebrali. Dobře se sledují konkrétní hráči, ale to nebývá turnaj.
Hrál jsem Arenu, ta je fajn. Na živé hraní nemám teď moc chuť, protože mi přijde, že je to takové upozaděné. PRO ztratili motivaci objíždět turnaje, wizardi přestali streamovat a je fakt že wizardí streamy se známými hráči mě bavili nejvíc. Jiné streamy z turnajů mi nepřišli tak super. Takže mi pak zbyl na sledovaní akorat Protour (mythic championship?)

Arena mi přijde fajn, pro pc. Tu si myslím udělali dobře. Ale to osekání papíráku mě mrzí. Celkově jsem měl větší chuť hrát dřív než teď asi. Líbilo se mi, že hlavní věci se dějí reálně s fyzickými kartami, tak to byl i takový odpočinek od PC věcí. Teď mi to přijde takové, že hlavní věci se dějí virtuálně a papír je už jen doplněk.

Jestli to jde z kopce ať posoudí aktivnější hráči. Pro mě to bylo zajímavější před osekáním důležitosti papírových GP :-)

0 hlasů

K mtg jsem se vrátil po 10 letech a za mě za tu dobu dost velký posun vpřed. Gpcka se mají od příštího roku zas zatraktivnit, live stream minulý týden z las Vegas běžel a teď běží na twichi třeba Dalas od scg. Arénu nehraju, jen papírový a podle všeho chtějí mít wizzardi důležitost tak 50:50 a já si myslím... proč ne. Každého láká víc něco jiného a věřím,že Magic má dobrou budoucnost:)

1 hlas

Předně díky za skvělý překlad zdroje. A doporučuji článek nechat delší dobu aktuální.
MTG hraji již více jak 20. let a takový to výživný plán tu nikdy nebyl. Zda do budoucna přežije papír je otázka za milion. Na druhou stranu odměny jsou hodně vysoké a pro mladé slušná motivace. Doufejme, že se u nás najde nová krev.
MTG má celosvětově stále vzrůstající tendenci a to i přes občasné přešlapy. To ovšem k této hře prostě patří. Těšme se na lepší zítřky.

0 hlasů

On je háček v tom, že dostat se do Top 1200 v Mythic Ranku není nijak velký problém, ale problém je se tam udržet, protože ten stávající systém vás nutí hrát pořád dál a dál. Takže třeba 3 týdny z měsíce tam můžete být, pak jedete na týden na dovolenou a vypadnete (pokud nejste někde úplně nahoře) - jen příklad, ale prostě si myslím, že tady ten systém není úplně nejšťastnější.

Možná by byly lepší nějaké vícedenní turnaje, kde prostě buď uspějete (a už vám to nikdo nesebere), nebo nikoliv, ale není to rozhodně tak náročné na čas.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter