Vintage

Vintage - rozbor Shops decku

Komentáře

Super clanek. Bylo by fajn vic takovych treba Gush Mentor nebo obecne o modrych kontrolech.

0 hlasů

Zdravim, dik za komentar. Mam v planu toho napsat vice, ale neni to vubec zadna sranda neco takoveho vubec napsat. Bylo by ale dobre ke kazdemu archetypu neco takoveho mit. (to je nejak muj plan do budoucna)
Gush Mentor se da hrat na mnoho zpusobu a controlu ve Vintage je take mnoho (jeste vice, mimo jine Gush Mentor je ve skutecnosti 'control'). Kazdopadne se nad tim zamyslim a do budoucna zkusim i neco napsat.
V posledni dobe se ale cim dal tim vice objevuji BUG Fish s Leovoldem. Zitra si mozna nakoupim Leovoldy (pokud teda z toho 'moc' co to stalo vcera to nestoji dvakrat moc) a zkusim se na ten deck podivat. To by bylo asi aktualnejsi tema.
(vcera jsem od toho dostala strasny klepec, Mentor proti Abrupt Decayi toho moc nezmuze...ani Trapa me nezachranila)

0 hlasů

Jasny tomu verim ze to neni zadna sranda, kdyz to cte amater jako ja tak je to pro me jako ucebnice anatomie, ctu ctu a vubec tomu nerozumim. Mno o Leovolda jsem uz nekde zavadil ze se hraje. U me je porad problem ten ze jsem se jeste nijak nerozhoupal ke koupi karet, pujdu na to nejdrive pres Mod a pak pomalu papir. Tudiz jsem ani nebyl v Lotusu na vintage serii i kdyz jsem to mel v planu. Potrebuju si poridit jadro karet v podobe 9, Vuli atd. a potom si porizovat karty podle potreby. Ale to jen tak na okraj. Ocenim jakekoliv clanky z Vintage takove to vysoke urovne. Mimo jine procetl jsem tvoje starsi clanky o mana base atd. a to uz je prome uplne masakr. Na vlastni build jeste hodne dlouho nesahnu.

0 hlasů

Btw Leovold neni zrovna levny jak tak koukam...

0 hlasů

Jestli chceš těmito články zvednout zájem o Vintage... ...tak se ti to asi i daří ;-)
Hraji legacy, článek o Vintage si rád přečtu a když je tím člověk masírován, tak se začne koukat i jinam a postupně začne mít chuť to zkusit.
Včera jsem koukal jak se hraje Oath a až mi to přišlo, že to bylo nějaké pomalé, když to nepřišlo hned na ruku :) byl to nějaký stream od ChannelFireball. Chápu to dobře, že s dvěma griselbrandama v knihovně potřebuješ, aby se ti Oath vyhodnotil jen jednou, abych nedolízal na chybějící bytost nebo mi něco podstatného uniklo? :)

0 hlasů

Oathovat se obvykle za hru da vickrat. Vetsina decku hraje 2-3 bytosti a to, ze by Griselbrand byla posledni karta v decku se stava malokdy. Decky s Griselbrandem obvykle zabijeji combem ne tim Grislym. (bud Tendrilama nebo Key/Vault)
Kazdopadne Oathy, ktere hraji malo bytosti nebo ocekavaji, ze dolizou hraji Gaea's Blessing nebo Emrakul nebo neco jineho (Memory's Journey).

1 hlas

Kouknu na to ještě večer. :-)
Je to rok staré a první video je dokonce rozbor (bohužel mluvené angličtině rozumím hůře)
http://www.channelfireball.com/vide...

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře

Rychlý rozbor Murders at Karlov Manor - 2. část

13.02.2024 19:29 – dorlas

Aha Leyline of the Guildpact. Tak na ten koment som odpovedať zabudol. Tak podľa mňa ... nie je. Možno ak by niekto chcel "šialene"...

všechny komentáře

Rychlý rozbor Murders at Karlov Manor - 1. část

13.02.2024 16:20 – Chainer

Ahoj! Jako dobře. Přesvědčil jsi mě, že nějaký ten "grave hate" na Standardu je... :-) Cryptic Coat - Tak jistěže to je průtokový...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter