Novinky

CMUS hledá content managera

Komentáře

Nechcete se radeji konecne prestat trapit a prodat to.

Beztak se vam nejspis nepodari najit nikoho, kdo by tohle zvladnul delal kvalitne dlouhou dobu. A casovy fond 8h tydne mi vzhledem k pozadavkum prijde jako dobry vtip - me dost mozna zabere vic casu jen ta komunikace s autory (domluva, urgovani, pripominkovani...), byt pripoustim, ze si to "nestopuji".

1 hlas

Az budeme potrebovat poradit, urcite se na tebe obratime :-)

0 hlasů

Během prvních 100 dní bych rád konečně zprovoznil decklisty na 100 %, zrychll odpověď serveru, abych nemusel načtení stránky počítat ve vteřinách a sehnal i jiné autory než Dorlase a Kumana (díky bohu za ně!), kteří by přispívali pravidelně. Protože materiál typu odkaz na Coverage, odkaz na Magic-guru.. Seriously?
Proč už tu třeba prakticky vůbec nejsou reporty (čest výjimkám)? Třeba od lidí, co jezdí na GP nebo PT? Rozhovory?
Hele, já mám svým způsobem CMUS rád. Ale fakt si myslíte, že jeden člověk navíc zvládne to, s čím tady bojujete už několik let?

1 hlas

Kdo je dnes v CMUS týmu? Kolik má stálých členů a kolik ad hoc externistů? Jak se chce CMUS dále profilovat? Chceme být "lepší" Magic-Guru, nebo v rámci možností směřovat spíše k webům jako Blackborder, (ořezané) SCG apod.?
Kdo je podle tvůrců a majitelů CMUSu cílová skupina CZ magicářů?
Chceme mít jenom úvodní stránku, nebo chceme oživit i fóra? - která jsou tedy naprosto mrtvá....

1 hlas

je to opravdu trochu smutne, ze v CR neni neco jako planetmtg.de
Skutecne chybi nekdo, kdo si vezme spravu obsahu na triko-takovy clovek ale nebude delat za par boostru a 8h tydne je Lubosi imo dost mimo.

0 hlasů

Diky vsem za pripominky i za nazory. Jsme si vedomi toho, ze situace neni idealni.

Problemem je ziskat zdroje na to, abychom mohli nekoho seriozne zaplatit, kdo by se staral o obsah.

Nyni jsme se rozhodli neco do toho investovat a tak hledame konkretniho cloveka. Uvidime, zda najdeme.

Za 32h mesicne se to dle meho nazoru a zkusenosti da zvladnout (dokonce i za mene, pokud travite mezi Magicari dost casu).

0 hlasů

Ja vam ty zdroje (cti "penize") nabizel uz v roce 2011. Nemluve o know-how, ktere vy proste nemate, protoze - jak jsi tehdy sam pripustil - " to delate ve svem volnem case a nevenujete se tomu tak, jako kdyby vas to zivilo".

Ze to z nejakeho duvodu (napriklad kvuli osobnim antipatiim) zatvrzele odmitate, to je samozrejme vase vec. Ale pak si tu prosim nevymyslej, ze je to problem. Zadny problem to neni - moje nabidka na odkup podilu na CMUS stale plati a jsem ochoten diskutovat i o jinych variantach (pronajem etc.). Mj. byste pak nekoho, kdo se bude starat o obsah, vubec nemuseli shanet (ani platit), takze cele toto tve "horekovani" by bylo naprosto zbytecne.

Od onoho roku 2011 jste se s CMUS posunuli kam? Co se tyce obsahu, tak v podstate nikam. A to rozhodne neni jen muj subjektivni nazor, plynouci z toho, ze bych se citil nejak "zhrzeny" ci tak neco - totez ti tu napise X dalsich lidi.

0 hlasů

Teda to je inzerát, jak kdyby se hledal nejméně generální ředitel banky :)
A teď vážně, protože je to hlody doslova protkané.
Za prvé když když někam píšu inzerát, je celkem základ napsat jej správně gramaticky i pravopisně (nepíše se vyjímečně, ale výjimečně, píše se s "potřebami" CMUSZ ne s "potřeby" CMUSU.
Za druhé, co znamená "Úspěšně motivovat autory k psaní článků "? Není spíš v kompetenci majitele/zaměstnavatele vytvořit takový budget, který bude pro potencionální spolupracovníky dostatečně motivační?
Za další - "Spolupráce se zajímavými lidmi". Kdo jsou ti "zajímaví lidé"? Co tato "spolupráce" dotyčnému přinese?
Nebylo by lepší, než se tu ohánět takovými vzletnými frázemi, raději napsat co konkrétně nabízíte? Mám neodbytný pocit, že by ten kandidát na prvním místě spíš uvítal přesnou informaci o odměně, než nějaký mlhavý paušál a příslib "zajímavých lidí".

IMHO 8 hodin týdně je opravdu úlet, kjor pokud má ještě vše vkládat do systému, kontrolovat logiku článku a gramatiku a do toho uhánět opozdilce. Ten vlastní článek v rámci 16 hodin je pak už čirá utopie, pokud to nemá být nějaký generický blábol.

0 hlasů

Inzerát je jako z velké čtyřky ... to bezpochyby ... :-) ... mě by třeba zajímalo pro kterou z odpovědností potřebuji znát ceny kusovek ... :-) ...CMUS není v kondici a je mi to moc líto... bohužel. Na druhou stranu Flash News a články Stsung mají podle mého názoru vysokou přidanou hodnotu ... Mě by od George, Raptora a dalších podobných zajímalo, co je na CMUS tak unikátního, že nepostaví za tak dlouhou dobu, co se jim zdá, že má CMUS velké rezervy, svoji vlastní funkční alternativu ??

3 hlasy

Damn. Na Stsung jsem zapomněl... To už jsou minimálně tři autoři, na kterých by se dalo stavět. Na druhou stranu, Raptor má Mudrce (který je zaměřený trochu jinak a na jiné lidi, ale něco se tam děje) a George neznám. Na druhou stranu - pokud nemám čas (nebo kontakty nebo whatever), tak mi připadá nějaká forma investování do CMUSu jako úplně relevantní krok. Přece není možné aplikovat klasickou formulku "Filmový kritik by měl držet hubu a zkusit si filmy točit sám. Nebo: To jídlo je hnusný - tak si to běž uvařit sám."

1 hlas

Ale to rozhodně není o tom, že bych si myslel, že kritizovat může jen ten, kdo je schopen dělat kritizované věci lépe ... na druhou stranu, když jsem evidentně "zhrzený", že mě někdo odmítl jako investora, případně, proč vůbec uvažuji o práci pro takové www stránky, tak bych asi měl být schopen říci, proč se o tu investici ucházím, případně, proč je pro mě investice natolik unikátní, že ji sám nejsem schopen...

3 hlasy

Jak už tu bylo správně poznamenáno, já onu alternativu už několik let provozuji. A je skutečně cílená na úplně jiné publikum. Cmus tu tak nějak přešlapuje na místě mnohem delší dobu, takže mám pocit že než "content managera" potřebuje spíš "concept managera". ale to by bylo nadlouho a Lobo tu ostatně o naše názory nestojí.

0 hlasů

Zcela uprimne, pro me jedinym duvodem vzdy byla skutecnost, ze CMUS byl nejen jednim z uplne prvnich internetovych serveru, na ktere jsem chodil, ale predevsim uplne prvnim mediem pro ktere jsem kdy psal (a to jeste v dobe, kdy jsem vubec nepremyslel o tom, ze bych se tim chtel/mohl zivit).

Obcas si proto rikam, ze kdybych nekdy v druhe polovine 90. let na soustredeni pro hrace bridge nepoznal M:TG a pozdeji CMUS, tak se cely muj zivot vlastne mohl ubirat uplne jinym smerem a nedotahnul bych to tam, kam jsem to dotahnul (nebo treba i ano, ale v jinem oboru... kazdopadne o tom je ted uz zbytecne premyslet). Byla to proste jedna z tech veci, ktere z pak odstupu deseti, patnacti, dvaceti... let hodnotis jako klicove ve svem zivote.

Nic jineho krome jiste nostalgie/sentimentu za tim netreba hledat. O to vic mi ovsem vadi, kam to poslednich X let smeruje. A "zhrzeny" nejsem ani evidentne ani neevidentne, reaguji pouze na vymysly o tom, ze je problem ziskat zdroje - coz byl mimochodem pro soucasne provozovatele velky problem uz v tom roce 2011. Takze otazka, co se tech dlouhych 6 let delo, ze zdroje ani po takove dobe porad nejsou (nebo o ne porad neni zajem, to uz je fuk), je myslim zcela na miste.

1 hlas

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Rychlý rozbor Outlaws of Thunder Junction - 2. část

25.04.2024 21:17 – Chainer

Druhá část rozboru, druhá část mých poznámek :-) Goldvein Hydra - Poslední často hranou hydrou byl asi spíš novější Polukranos Reborn....

všechny komentáře

Rychlý rozbor Outlaws of Thunder Junction - 1. část

24.04.2024 12:51 – dorlas

Ďakujem za komenty. No a konkrétne: Aven Interrupter – som rád, že som to pochopil správne. Three Steps Ahead - porovnanie s Cryptic...

všechny komentáře

Pokémon karty - jak začít hrát a jaká jsou pravidla

24.04.2024 11:49 – Chainer

Skvělé! :-) Kdo si hraje, nezlobí! ;-)

všechny komentáře

Středeční výhledy 7/2024

21.04.2024 13:36 – Grahf

1) ak chceme final showdown zakastiť, tak musíme doplatiť additional cost (podľa toho, ktoré mody chceme spustiť), inak sa dá na spodok...

všechny komentáře

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter