Novinky

Grand Prix Praha 2019 Guide

Komentáře

velmi bych upozornil na případný cap. do varšavy přijelo nemálo hráčů, kteří se už nemohli regnout na GP, pač cap byl dosažen.
to samé se s nezanebdatelnou mírou pravděpodobnosti stane v Praze, takže bych opravdu velmi nedoporučoval nechávat vše na páteční registraci na sajtě..

0 hlasů

To s tím, že se PWP uzavřou ve středu před GP je asi převzato z toho předchozího ne? Jak je to to s body na to lednové? Počítají se body v kolonce yearly tedy (May 28 2018-May 26 2019)? Díky

0 hlasů

Jojo, počítaj se ty v kolonce yearly, ale jde o to, že oni si ty byes někdy "zapíšou", tzn. neaktualizujou tvoje pwp do soboty ráno, jestli ti náhodou nepřibyly.

Viz. FAQ na stránkách organizátora:

https://cfbevents.happyfox.com/kb/a...

To, že se PWP uzavřou (pro účel byes na daný turnaj) ve středu před turnajem platí pro všechna GP:

"When do points for byes cut off?

The cut for byes will be done the Wednesday before the event. Any points won on that Wednesday or later, will not modify the number of byes for the MagicFest."

0 hlasů

jak vlastne na limited gp funguje registrace decku? rozbalim svoje karty, sepisu je, clovek naproti to zkontroluje, vrati mi to a ja stavim a zapisuju deck?

0 hlasů

dostanes uz rozbaleny a zaregistrovany pool karet, ktery Ti jen zkontroluje clovek naproti a vice versa.

Jestli tomu tak bude i u tohoto produktu tezko rict, preci jen dat 100 EUR za neco co si clovek ani sam neotevre.. nevim :)

1 hlas

Promiň, ale opravdu pochybuji, že by rozhodčí otevírali a sepisovali 2000 Sealed Decků. To dělají jenom tak možná pro několik tříbyeových profíků...

0 hlasů

No ted v Polsku na GP tomu tak bylo. A myslim ze rozhodci to nedelaji.

0 hlasů

Já mám dojem, že to tak bylo už na prvním GP Praha. :)

0 hlasů

Muzes pochybovat o cem chces. Uz tak od podzimu 2017to je na vsech limited GP. Dostanes pytlik a decklist s identickym carovym kodem. Ale samozrejme typicky pepik bude vedet hovno, ale chytry bude jak radio.

1 hlas

diky, mel sem asi 3 roky pauzu od MTG a na poslednim GP se to tusim otevrelo, zapsalo a pak posilalo ruznyma smerama az to doslo k majiteli, ale to uz je tak 5 let :-)

0 hlasů

jojoj byvalo to tak. kvuli uspore casu a hlavne kvuli tomu, ze lidi hlavne v khans of tarkir bloku casto dropovali kvuli otevrenym foilovym fetchkam aby je nemuseli posilat dal to udelali takto, ze co dostanes je rovnou Tvoje, jen to musi nekdo odkontrolovat.

0 hlasů

@rhames: Jasně. Hlavně mě urážej.

@Matousis: To by mě zajímalo, kdo to teda dělá, když ne rozhodčí. Každopádně to musí být pěkná noční brigáda z pátku na sobotu... :-)

0 hlasů

Pokud vím, ty pooly jsou připravené delší dobu předem.

0 hlasů

Podle meho to maji sepsane uz od wizardu...a nebo maji nekde fabriku se sirotkama😀

0 hlasů

Zajimalo by mne, kdo je to takovy Rhames, takoveto vyjadrovani bych ocekaval od nejakeho rudohnedeho novinkare a ne u magicare. Jinak bych byl opravdu prekvapen (i kdyz prijemne), kdybych dostal jiz sepsany pool. Magic hraji od roku 97 a za poslednich 15 let jsem na GP nikdy nedostal sepsany pool, takze za sebe bych si vsadil, ze pravdu bude mit chytry pepik Chainer :)

0 hlasů

Například na GP ve Varšavě teď v listopadu dostalo 1800 lidí sepsaný pool.

0 hlasů

A kolik si vsadis ty tragede :D

0 hlasů

Bud rad, ze se nesazim, ty nas malej faraone :)

0 hlasů

Ahoj,

už je po turnaji, takže se můžu v klidu vyjádřit (před ním bych nerad dával nějaký náznak, jak to bude probíhat v tomto konkrétním případě).

1. Pokud mě pamět neklame, metoda registrace vašeho sealed poolu hráčem sedícím naproti byla zavedena na podzim 2015 kvůli Zendikar Expeditions.

2. Aktuální detailní popis této registrační procedury můžete najít v MTR. (https://blogs.magicjudges.org/rules/mtr7-5/)

3. Pokud jde o předregistrované pooly, tak nejprve tu byly pouze předregistrované pooly pro hráče, kteří si to zaplatili (obvykle v rámci Sleep-in Special). Tyto pooly bývaly připravovány obvykle rozhodčími den přdem přímo na místě.

4. S postupem techniky se daly chytré hlavy dohromady a vymyslely způsob jak umožnit efektivní předregistraci poolů všech účastníků. Viz níže vyjádření of Tournament Center a CFBE:

"The procedure in Europe is semi-automated (human operated scanner and some manual corrections) and mostly happens a couple of weeks before the event. Due to logistical reasons, it usually takes place at the Tournamentcenter office/warehouse in Eke, Belgium."

"In the US, the preparation is done through a similar process at our US warehouse. They have to be done in advance to be shipped on time to make it to the show."


Nicméně, jak jste zaznamenali, na GP Praha se fungovalo "po staru".

1 hlas

Diky za upresneni.

Takze presne jak jsem rikal :)

S ohledem na cenu produktu to tentokrat nechali lidi rozbalit.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

28.03.2024 18:59 – Chainer

Tak kdo byl o minulém víkendu v Praze, tak ví, jak ten současný Modern vypadá... ;-) Nejsem si jistý, jestli je potřeba pomáhat aggro...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře

Rychlý rozbor Murders at Karlov Manor - 2. část

13.02.2024 19:29 – dorlas

Aha Leyline of the Guildpact. Tak na ten koment som odpovedať zabudol. Tak podľa mňa ... nie je. Možno ak by niekto chcel "šialene"...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter