Novinky

Nový CMUS je zde!

Komentáře

Aktuálně probíhá dopřesměrování DNS a úprava modulů, takže ještě není vše 100% funkční. Děkujeme za pochopení.

0 hlasů

Mailem přišla informace o aktualizaci hesla, bohužel, když se o to pokusím, systém tvrdí že kombinaci username-email nezná. Jirka.

0 hlasů

Ahoj,
tohle aktuálně řeší programátor, tak snad to fixne, co nejdřív.

1 hlas

Problém se zasláním nového hesla fixnut!

1 hlas

Asi jsem slepec, ale nenašel jsem, kde si můžu změnit heslo :-)

0 hlasů

Ahoj,
doplnil jsem to ve fórech do tohoto vlákna: http://www.cmus.cz/forum/jak-obnovi...

0 hlasů

Obrázky úvodních stránek webů CMUS jsou zajímavé. Nicméně obrázek stávajícího webu je chybně. Alespoň já nový web vidím jako nudli uprostřed širokého monitoru. Spousta místa okolo a málo místa na text.

0 hlasů

Ahoj,
díky za zprávu. Co myslíš pod pojmem "obrázek stávající webu"? Jestli obrázek na pozadí, tak ten se přizpůsobuje dle rozlišení. Pokud prostřední sloupec s textem, tak ten má šířku jako má jednak kvůli grafice, ale jednak kvůli tomu, že tento formát používají snad všechny novinkové/zprávařské weby. Je to převzíte defakto z klasických tištěných novin, kde se text v úzkých sloupcích snadno čte, a tak se tohle promítlo i v onlinu. Když se podívaš třeba na novinky, lidovky, idnes (btw. tohle je stejný systém co mají na idnesu) apod., tak všechny weby používají stejný formát.
Může to být nezvyk, že široké formátu na úzký, ale prostě tohle funguje. Jen to musíme ještě poladit, aby decklisty apod. do tohoto formátu nerušeně zapadly.

0 hlasů

Obrázek stávajího webu jsem myslel ten v tomto článku nahoře. Ten se netváří jako nudle, ale jakoby by to takhle přes celý monitor vypadalo. Což nevypadá. Staré weby byly klidně až skoro do kraje. Tenhle není.

Ano, na dost webech se taky text zobrazuje jako nudle, ale jako široká nudle. Tento web zabírá jen 50% plochy monitoru. A to na jiných webech je to tak 75%.

0 hlasů

Ahoj,
horní obrázek Regrowthu má 590x350px, takže to nudle není. Samozřejmě to má nějaké osazení, ale to je součástí formátováni RS.

Jinak změřil jsem báj očko šířku prostředního sloupce a je zhruba 16cm. Když se mrkneš na novinky, idnes, lidovky a další stránky, tak jsou na tom podobně nebo dokonce užší.

0 hlasů

Super design nových stránek. :) Jinak ta změna hesla mi šla, ale pokud nevíte svoje přihlašovací jméno, tak jsem ho našel ve starých mailech po registraci. :) pokud tedy archivujete.

0 hlasů

Pěkný, vzdušný, přehledný design. Více se uvidí, až to pořádně prolezu.

0 hlasů

Zdravím, z nového vzhledu CMUSu jsem spíše zklamaný. Nepovažuji se za nějakého odborníka, ale design a rozložení prvků na mne působí tak minimálně 5 let zpátky. Asi nejvíce mi vadí málo místa na úvodní stránce pro články a celkově využité místo.

Argumentuje se zpravodajskými weby - prosím, podívejte se na ně pořádně. Prostor pro články (to jen podle Vás úzký sloupec) dosahuje na nich šířek 480 - 630px, zatímco tady 380px a je to dost znát. Čtyři slova na řádek v nadpisu mi přijde dost málo. Proč se doprostřed vklínil twitter, opravdu nechápu.

Ale zvyknu si :-)

0 hlasů

Ahoj,

ano, web není responzivní, tj. neumí si "detekovat" šířku Vašeho monitoru a přizpůsobit se. Byl by to obrovský náklad, který si nemůžeme dovolit. Tudíž se to řeší standardní a jednotnou šířkou.

Ale i tak věřím, že to je krok vpřed (oproti starému CMUSu).

Mějte se, Luboš.

0 hlasů

"Byl by to obrovský náklad, který si nemůžeme dovolit." - LOL.

Jinak sirka clanku (uz "rozkliknuteho") mi takhle prijde OK. Ovsem ten sloupec s jejich vypisem bych opravdu rozsiril.

Osobne bych asi vyhodil sloupec Turnaje, ktery se mi ve stavajici podobe vubec nelibi, protoze se z nej o tom kterem turnaji nedozvim temer zadne podstatne informace. Je hezke, ze 18. 10. se nekde hraje PPTQ ve formatu SD, ale to mi fakt nestaci a rozkliknout to nejde.

No, me se asi nejvic libil ten 3. design, ale co se da delat. Tohle mi mj. prijde i zbytecne moc hranaty.

0 hlasů

To, co píše George o sloupci Turnaje, platí i sloupec Decklisty. Pokud se kliknutím nedostanu dále, tak je informační hodnota nulová a pouze zabírá místo....

0 hlasů

Ahoj,

jo, ty turnaje a decklisty samozřejmě budou proklikávací, ale ještě to není hotové.

Spustili jsme web, kde není žádná kritická chyba, ale je tam ještě dost "nedodělků".

Za každý názor a feedback jsme vděčni a nad věcmi, co nám napíšete se zamyslíme a některé určitě implementujeme. Takže pokuď máte další postřehy, tak sem s nimi :-)

Díky, Luboš.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

28.03.2024 18:59 – Chainer

Tak kdo byl o minulém víkendu v Praze, tak ví, jak ten současný Modern vypadá... ;-) Nejsem si jistý, jestli je potřeba pomáhat aggro...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře

Rychlý rozbor Murders at Karlov Manor - 2. část

13.02.2024 19:29 – dorlas

Aha Leyline of the Guildpact. Tak na ten koment som odpovedať zabudol. Tak podľa mňa ... nie je. Možno ak by niekto chcel "šialene"...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter