Novinky

Flash News #10/2015

Komentáře

Malinko nepořádek v těch decklistech (Standard, když je to Modern...).

0 hlasů

článek se moc dobře nečte, ta grafická úprava není moc dobrá.

0 hlasů

@flamberg - to je chyba programátora, ale už to bylo nahlášeno ;)

@ego2 - už jsem to probíral s lobem, snad na tom někdo v nejbližší době zapracuje

0 hlasů

Pokud už na to bude programátor koukat, bylo by dobré aby ještě zapracoval na zobrazení vlastní karty po kliknutí na kartu v decklistu, Idealní by bylo aby se zobrazovala pod příslušným decklistem, Momentálně se zobrazí náhodně pod nějakým decklistem na stránce. Při čtení na mobilu se to pak docela blbě hledá a ani na pc to není idealní.

0 hlasů

A ještě jedna poznámka pro programátora: Všiml jsem si na hlavní stránce, že tento článek ukazuje 0 komentářů a přitom tady nějaké komenty jsou. Asi chybka někde?

0 hlasů

když už jsme u těch decklistů... orientační ceny jsou super, ale mělo by to aspoň okrajově sedět. třeba ten RG Tron - od 7k v jakém vesmíru? :-) jenom Groovy a Karni jsou 10 dohromady...

0 hlasů

Možná nechápu, o čem "Flash News" mají být (když mi tu chyběl na začátku souhrn toho, co bude a pak jsem zjistil, že si to pletu se Středečními Výhledy).

Je to sekce primárně zaměřená na turnaje ve světě?
Rád bych to věděl - protože mne z novinek zajímají hlavně "vyjde/vyšel nový produkt" a "mění se pravidla". Bylo by blbé nadávat, že tu nic takového není, pokud má tahle sekce jiné zaměření a měl bych to hledat někde jinde.

Čím se vlastně Flash News liší od Středečních Výhledů (v rámci obsahu a témat)?

0 hlasů

To all: decklisty ještě doznají změn. Zatím sbíráme feedback a připravujeme zadání pro programátora.
To Birnik: Víme o tom. Momentálně jsou nové komentáře poznat pouze dole v boxu "Nejnovější komentáře". Později dojde k úpravě, aby i číslo u bubliny odpovídalo "okamžitě" realitě (momentálně má velké zpoždění)

0 hlasů

To Nekra: Flash News řeší zejména mezinárodní turnaje a decklisty, které se na nich objevily.

Středeční výhledy jsou o všech tématech ohledně MTG. Od produktů, kusovek, cen, organizovaného hraní, turnajů, příhod, MTGO, úspěchy českých hráčů atd. atd. Středeční výhledy se vyhýbají decklistům, metagame a velkým nadnárodním turnajům, kde nebodovali Češi (tam nastupují Flash news).

0 hlasů

Díky za odpověď. Jsem rád, že konečně vím, že moje zklamání bylo způsobeno špatným očekáváním a neznalostí rozdílů mezi FN a SV. (V samotných názvech to zaměření FV na světové turnaje nevidím.)

0 hlasů

Ohledně cen v decklistech: počítají se jen karty, které máme na skladě v eshopu. Pokud danou kartu nemáme, tak se do ceny nezapočítává. To občas může znamenat o dost nižší ceny. Luboš.

0 hlasů

Tak v tom případě to je fakt užitečná featura... :-/

0 hlasů

Právě jsem poprvé nedokázal přečíst svoji oblíbenou rubriku. Nabídka karty přes půl obrazovky za každým decklistem z toho pro mne udělala nestravitelnou záležitost. Když budu chtít nakupovat, tak si vlezu do shopu. Pokud by to takhle mělo být u každého příspěvku, tak je pro mne CMUS mrtvý.GL.

0 hlasů

Právě jsem poprvé nedokázal přečíst svoji oblíbenou rubriku. Nabídka karty přes půl obrazovky za každým decklistem z toho pro mne udělala nestravitelnou záležitost. Když budu chtít nakupovat, tak si vlezu do shopu. Pokud by to takhle mělo být u každého příspěvku, tak je pro mne CMUS mrtvý.GL.

0 hlasů

Souhlas s Plackou. Jako snad každý soudný člověk uzná, že proložit článek třiceti (!!!) nabídkami na karty, mezi kterými je například Hangar rovnou třikrát, Ugin dvakrát a Ob Nixilis taktéž, je asi už trochu moc...

0 hlasů

Bohužel se tam náhodné karty zobrazují automaticky a já s tím nemůžu nic dělat. Nezbývá než si počkat na update od programátora...

0 hlasů

Jelikož i po véce než měsící provozu se autoři webu stále odkazují na feedback od uživatelů, přidávám několik málo postřehů z uživatelského pohledu.

1./ Udělejte něco s tím headerem, momentálně je složení ze tří pruhů a každý má jinou délku - moc vám to nelícuje a pusobí to trochu nedodělaně. Je to přeci jen první věc, kterou člověk uvidí.
2./ Skutečně na vás ta směska sloupečků a boxíků, ze kterých je HP složená, působí přehledně? Možná se "novinový slupeček" čte lépe ale na mne to působí jako přeplácaný chaos, kdy se autoři snažili vecpat na HP úplně všechno.
3./ Když už si tedy otevřu článek, chci se zaobírat článkem. Okno s turnaji, které stejně nemají odkazy, mne nezajímá, komentáře na fóru už vůbec ne. Je to rušivé, zbytečné a zabírá to místo.
4./ Okno s turnaji je zbytečné i na HP, za předpokladu, že každý turnaj opravdu nemá odkaz alespoň do sekce turnajů té dané herny. "21.11. PPTQ, Sealed Deck " má jako informace naprosto nulovou hodnotu.
5./ Odkaz "Decklisty" - chybí filtr na formát, chybí u decklistů datum. Pokud chci nejnovější modernové balíčky, abych se v současné verzi uklikal k smrti.
6./ Dva odkazy TURNAJE, každý vede někam jinam. Další zmatek.
7./ Odkaz JAK ZACIT - Tak to netuším s čím, pokud na to klikne absolutní začátečník, možná si spíš začne pokládat otázky kde je nějaký relevantní content
8./ Odkaz CLANKY - Proč tu není filtr, který by je dělil do nějakých základních kategorií?
9./ Linkování karet do článků - Tady toho bude víc:
a/ Smysluplnější je linkovat na nejlevnější možnou variantu, nikoliv naopak - základní země za 200 vypadají dost úsměvně
b/ Sčotku, resp. nabídku celého balíčku za XY Kč asi můžete vynechat. Jednak vám to stejně nefunguje vzhledem ke zmíněným cenám, za druhé pokud to nesčítá všechny karty je to o ničem a za třetí si dovoluji tvrdit, že v našich krajích je naprosté minimum lidí, kteří si koupí celý balíček naráz. Tahle utilita vám možná za tu komedii nestojí.

Pravděpodobně jsem ještě nenašel všechno, ovšem čekal bych, že když už někdo spustí nové stránky, tak pokud ne hned, tak alespoň v rámci dní, max. 2 týdnů všechny ty očividné chyby a nedostatky vychytá.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře

Středeční výhledy 4/2024

17.03.2024 16:59 – Chainer

Jako... Lépe bych to určitě neřekl... :-) :clap: :clap: :clap:

všechny komentáře

TOP 10 nejlepších Brán ve hře Magic the Gathering

28.02.2024 13:32 – Mikhael

"Tak otvor branu, lebo ju rozbijem." :) Ocenujem dobru slovnu hracku.

všechny komentáře

Středeční výhledy 3/2024

26.02.2024 18:02 – krysa

tak když už je ten obrázek kvízu v kvalitním rozlišení, to řešení sem dám: 1, za birdsky a jednu swampu zahraju Enforcera. 2, Aktivuji...

všechny komentáře

Středeční výhledy 2/2024

15.02.2024 17:09 – Chainer

UPDATE: Třetí Výhledy letošního roku vyjdou až příští týden. Domain Rhinos, Beyond Boostery, Pro Tour, ... Bude toho zase hodně, takže...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter