Reporty

Report z GP v Bruselu - Magic the Gathering

Komentáře

výborný čtení, těším se na pokračování ... ale s tím neprohratelným matchupem po sidu u Rally bohužel nemohu souhlasit ... :-)

0 hlasů

Jak to napsat...vzhledem k osobě autora ten článek asi bude celkově podnětný.
Nicméně já se prostě nedokázal prokousat úvodem. Mekícci, Stačáčci, kteří se následně opakovali, mě od dalšího pokračování spolehlivě odradili. Chápu, že pro kamarády, fanklub a stejnou věkovou skupinu to může být cool a zajímavé, já jsem už lehce starší ročník a tohle je pro mě ztráta času, co spolehlivě odradila.
Pokud mohu za sebe, uvítal bych spíše na úvod důvody, proč se autor rozhodl hrát, co hraje, jakou čekal metu, co a proč testoval, jaký měl na co plán, atd atd...a ne číst blogísek o dětském výletě, co si Babča, Brůča, Bumla, ostatní gumídci a všichni z Kačerova dali v Mekísku za meníčko.
Sorry, no offence..

0 hlasů

To Milape: respektuji tvůj názor.

Za sebe naopak preferuji omáčku okolo. Zajímají mě historky okolo a to jednak, že jsou zábavné, a jednak, že se se všemi lidmi znám (Lukáš Blohon, Jan Hanzálek, Martin Jůza, Ondřej Stráský apod.). Je to asi věc názoru.

Jediné, co jsme mohli doplnit je "slovník", pokuď by totiž přezdívky (jestli se to tak dá vůbec nazvat :-) někdo neznal, pak mu to nebude dávat smysl.

My two cents, Luboš.

0 hlasů

To je moc hezké, že se se všemi znáš, Luboši. Jenže pokud se nic nezměnilo, tak články na CMUSu si nezveřejňuješ pro sebe, ale pro lidi. Tímto přístupem se z vás za chvíli stane blog pro pár zasvěcených, co si budou s chutí číst, jak si pár jejich kámošů skvěle zapařilo.

Jak už jsem psal na Facebooku, smekám před tím, jak je Petr schopen o hře uvažovat do hloubky a navíc se o to podělit jasnou a čtivou formou s čtenáři - zcela jistě si zaslouží status vycházející hvězdy českého MTG. Ten zbytek (ad milape - podáno sarkasticky, ale výstižně) to ale IMO dost sráží (ale pořád je to lepší, než dva reporty visící na Rishadě). Tenhle styl prostě uměl nejlépe Melda, do jisté míry úspěšně ho napodoboval Mates Vantuch, pak Stráča, a tohle už působí jako čtvrtý odvar téhož.

1 hlas

Luboši, měl jsem to napsat ještě kapku jinak. To, že Petr report napsal, je naprosto super, z jeho předchozích článků se dá dozvědět docela dost.

Že je půlka článku typu jel jsem tam a tam, způsobem makovým atd..dejme tomu- byť tady je toho dle mého skromného názoru už kapku dost. To fakt ocení kamarádi, ty se možná i zasmějou.
Na úvod bych čekal zejména to, co jsem psal v prvním příspěvku.

Ale výrazivo typu Mekísek,Stračíček a podobné bych čekal bud na nějakém serveru 4% menšiny - nic proti nim :-), u nějaké hodně náctileté holčičky případně u hormony zblázněných matek na mimibazaru, ne na Cmusu.
Tohle v mých očích ten článek totálně potopilo...

0 hlasů

me se report jako celek libil a tesim se na dalsi cast.

0 hlasů

Ja zase patrim do skupiny lidi jako je Lobo, nepotrebuju vedet, ze ve ctvrtem kole sel souper do peti, v patem si Kiki nelizl blesk a v sestem, kdyby to zahral tak a tak, tak by vyhral. A ani to nijak nesouvisi s tim, jestli dotycneho znam nebo ne.

Pokud se chci magicove vzdelat, mam k dispozici desitky clanku a videi na Channellu, SCG, apod., ale od reportu ocekaval, ze se trochu odlehcenou formou dozvim, jak probihal nejaky turnaj se vsim okolo...

0 hlasů

Musím se přidat k milape a Caranthirovi (ač mám k aktérům věkem asi blíže). Přezdívky mi s výjimkou Stráči nic neříkají a celá úvodní sekce mně nic neřekla. Na druhou stranu se dá celkem pohodlně přeskočit, kde začíná samotný report je jasné. Hodně oceňuji rozbor matchupů, na druhou stranu absolutně nechápu, jak může někdo postnout report, aniž by přiložil svůj decklist, ideálně s trochou rozboru, proč tenhle balík. Jen ze souvislostí jsem pochopil, že autor hrál Dark Jeskai, ale jelikož se Standardu nevěnuju, samo o sobě mi to nic neřekne. Jistě, můžu si vyhledat decklist na oficiálních cover stránkách, ale to je otrava, autorovi by to určitě zabralo míň času a práce než napsat celou tu úvodní pasáž.
Také mi tam nějak chybí druhé a třetí kolo:-)
Samotný rozbor zápasů je napsán čtivě a zajímavě, včetně toho rozboru potenciální chyby v posledním kole (je možné, že soupeř prostě blufoval?). Za to díky moc.

0 hlasů

M: počítám, že autor článku měl tři bye..

0 hlasů

Měl 2 bye a "první soupeř" byl ve třetím kole, tzn. nic nechybí.

3 hlasy

Tím se to vysvětluje, dík.

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


NEJNOVĚJŠÍ KOMENTÁŘE POD ČLÁNKY

Rychlý rozbor Outlaws of Thunder Junction - 2. část

25.04.2024 21:17 – Chainer

Druhá část rozboru, druhá část mých poznámek :-) Goldvein Hydra - Poslední často hranou hydrou byl asi spíš novější Polukranos Reborn....

všechny komentáře

Rychlý rozbor Outlaws of Thunder Junction - 1. část

24.04.2024 12:51 – dorlas

Ďakujem za komenty. No a konkrétne: Aven Interrupter – som rád, že som to pochopil správne. Three Steps Ahead - porovnanie s Cryptic...

všechny komentáře

Pokémon karty - jak začít hrát a jaká jsou pravidla

24.04.2024 11:49 – Chainer

Skvělé! :-) Kdo si hraje, nezlobí! ;-)

všechny komentáře

Středeční výhledy 7/2024

21.04.2024 13:36 – Grahf

1) ak chceme final showdown zakastiť, tak musíme doplatiť additional cost (podľa toho, ktoré mody chceme spustiť), inak sa dá na spodok...

všechny komentáře

Středeční výhledy 5/2024

05.04.2024 23:55 – Jaires

Obávám se, že neumím tak pěkné příběhy, tak se raději zase vrátím k bodovému řešení kvízu :) 1) Zahraju Vanquish za Goldhoundy a 2x...

všechny komentáře

Pohled na formát Modern po březnových zákazech

03.04.2024 18:10 – dorlas

V Prahe som síce nebol, ale chcem si to pozrieť na YouTube. Cez Veľkú noc som „nestíhal“ :o) No a podľa mňa pomáhať aggro deckom...

všechny komentáře
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter