Rubriky

Suspended Series: Rozbor Theros Beyond Death na Constructed

Komentáře

Dobrý rozbor! Tradičně k němu mám pár poznámek:

- V sadě jsou vlastně dvě karty s "dvoubarevným devotion" - Athreos, Shroud-Veiled a Klothys, God of Destiny.

- Whirlwind Denial - Jako až bude soupeř ultimátit planeswalkera, tak nejspíš ty čtyři many na doplacení mít bude ;-) Takže na tohle bych zase tak nespoléhal... :-) Trochu mě tam ale chybí, že tohle může zrušit Hydroid Krasise i s jeho triggerem.

- Eat to Extinction - Kroxa, že je celá ze zubů? Inu, dává to smysl... :-)

- Underworld Breach - Že by s tím někdo "breaknul" nějaký formát? Nehrozí... ;-)

- Nylea's Intervention - Odkdy na Sealed Decku řadíš Plummet mezi nehratelné kusy?

- Nyxbloom Ancient - No jo! To je ta správná země! Takže kolik můžete mít many, když máte ve hře 3x Castle Garenbrig a k nim... ;-)

- Setessan Petitioner - Tak samozřejmě, že víme, že tři many je méně než dvě many :D

- Top 10 - Jako zajímalo by mě, podle čeho tu Top 10 děláš (jestli podle Commanderu a casual formátů?), že tam není třeba Dream Trawler, Elspeth Conquers Death, Anax... Tyhle karty asi patří mezi ty nejlepší z celé edice, nebo ne?

- Země - Byl bych opatrný, protože tyhle země hodně polarizují. Někdo je má opravdu velmi rád, jinému přijdou až jakoby příliš "laciné" a jako Pokémonní energie...

- Oko, Thief of Crowns - Dal jsem si ruku a na srdce a opravdu musím říct, že jsem během prvních pár dnů správně odhadl, jak absurdně silný ve skutečnosti Oko bude ;-)

Dobrá práce, Kumano! (Ale příště to vážně zkus o měsíc dřív...)

0 hlasů

Od té doby, co vedu Tolarii je prostě nereálné, že bych to stihl včas, ono to se dvěma pracema, když pak dva-tři týdny děláš i oba dny o víkendu, není zrovna sranda :D

0 hlasů

Však já jsem to nemyslel tak zle, jenom jsem tam nedal smajlíka :-) Na vlastní kůži vím, že "CMUS content provideři" to nemají lehké... :-)

0 hlasů

Přispívat mohou pouze přihlášení uživatelé. Pokud chcete vložit komentář, přihlaste se ZDE.


PARTNEŘI CMUS.CZ

Vesely drak eshop karty magic a pokémon
Pokemon-Guru.cz, kompletní informace v češtině ze světa karetní hry Pokémon Magic-Guru.cz, portál pro všechny začátečníky v karetní hře Magic: the Gathering Poker-Arena.cz, portál, který vás naučí hrát poker

Sociální sítě

  • FB
  • Youtube
  • Twitter